Pla de mobilitat a Poboleda

09/11/2021

Pla de mobilitat a Poboleda

L'Ajuntament de Poboleda reuneix al poble per presentar una proposta de Pla de mobilitat i informar-los de l'estat de la qüestió municipal.

Una cincuantena de veïns es van reunir divendres 5 de novembre a la sala "Closa" convocats per l'Ajuntament, després de no haver-ho pogut fer des de fa molt de temps degut a la pandemia per tal de conèixer la proposta de Pla de mobilitat duta a terme per tècnics de la Diputació de Tarragona. 

En data 13 de juny de 2003, el Govern de Catalunya va aprovar la Llei 9/2003 de mobilitat amb l’objectiu d’establir els principis i els objectius als quals ha de respondre una gestió de la mobilitat de les persones i del transport de les mercaderies dirigida a la  ostenibilitat i la seguretat, i determinar els instruments necessaris per a que la societat catalana assoleixi aquests objectius i per garantir a tots els ciutadans una accessibilitat amb mitjans sostenibles.

La llei defineix els Plans de Mobilitat Urbana com els documents bàsics per configurar les estratègies de mobilitat sostenible als municipis de Catalunya, i que han de ser revisats cada 6 anys.

Per a veure la presentació clica aquí

Tots seguit es va fer una presentació  de l'estat de la qüestió municipal on es van presenntar les diverses actuacions dutes a terme per l'ajuntament i principals projectes de futur 

Per a veure la presentació clica aquí