El Poble

El municipi de Poboleda està situat al centre del Priorat històric, a la vall del riu Siurana i als peus de la Serralada de Montsant. El Priorat és una comarca del sud de Catalunya situada al cor de les terres tarragonines

Gentilici: Poboledans. Habitants: 382. Superfície: 13,95 km2. Altitud: 343 m. UTMX: 319550. UTMY: 4567200

Com s'hi arriba?

AP7 (des del Nord) - sortida 34 REUS: continuar per la T-11 direcció Reus fins enllaçar amb la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.

AP7 (des del Sud) - sortida 35 per la C-14 direcció REUS fins a trobar la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.

AP2 - sortida 9 MONTBLANC: per la C-14 en direcció a Reus , anar a trobar la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.


En Cotxe cerca google

En transport public

Poboleda és un poble que trobareu al centre del Priorat històric; al seu horitzó més immediat, la secular presència de la gran serralada del Montsant. S'hi poden trobar vestigis històrics que mostren que hi ha hagut presència humana des de temps prehistòrics.
Un recull de les festes i fires que celebrem al municipi
Llista de serveis municipals
LA FESTA DEL VI I LA VEREMA A L'ANTIGA Aquesta festa es va recuperar l’any 1999 per donar a conèixer una mica més el nostre municipi i l’activitat de la verema antiga. Hi participen tots els veïns del poble, engalanant els carrers de la vila amb motius relacionats amb el vi. La festa comença amb el ...
LA FESTA MAJOR La Festa Major es celebra en honor a Sant Domènec, els dies 4 i 5 d’Agost, però durant tot el mes es realitzen diversos actes i activitats per grans i petits. Consulta aquí el programa de Festa Major 2017
ANADA A L'ERMITA DE MARIA ASSUMPTA Amb motiu de la Mare de Déu d'Agost, el dia 16 d'agost, es fa una missa, seguida d'un berenar, a l'Ermita de Maria Assumpta. FIRA D'ANTIQUARIS I BROCANTERS El divendres sant i el 15 d'agost, celebrem la fira d'antiquaris i brocanters al passeig de la carretera.
Subscriure a