El Poble

El municipi de Poboleda està situat al centre del Priorat històric, a la vall del riu Siurana i als peus de la Serralada de Montsant. El Priorat és una comarca del sud de Catalunya situada al cor de les terres tarragonines

Gentilici: Poboledans. Habitants: 382. Superfície: 13,95 km2. Altitud: 343 m. UTMX: 319550. UTMY: 4567200

Com s'hi arriba?

AP7 (des del Nord) - sortida 34 REUS: continuar per la T-11 direcció Reus fins enllaçar amb la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.

AP7 (des del Sud) - sortida 35 per la C-14 direcció REUS fins a trobar la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.

AP2 - sortida 9 MONTBLANC: per la C-14 en direcció a Reus , anar a trobar la N-420 direcció Falset-Alcañiz i desviar-se a la C-242, travessar Les Borges del Camp i seguir en direcció cap a Cornudella, i posteriorment per la T-702 fins a Poboleda.


En Cotxe cerca google

En transport public

Poboleda és un poble que trobareu al centre del Priorat històric; al seu horitzó més immediat, la secular presència de la gran serralada del Montsant. S'hi poden trobar vestigis històrics que mostren que hi ha hagut presència humana des de temps prehistòrics.
Un recull de les festes i fires que celebrem al municipi
Llista de serveis municipals
LA FESTA DEL VI I LA VEREMA A L'ANTIGA 9 de setembre de 2023 (ENLLAÇ AL PROGRAMA D'ACTES ) Festa, tradició i cultura. La Festa del Vi i la Verema a l’Antiga de Poboleda va néixer amb la voluntat de ser una festa popular, que amb els anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en un referent i una ...
LA FESTA MAJOR La Festa Major es celebra a l’agost en honor a Sant Domènec. Els actes comencen el dia 3 a la nit amb la festa jove “Aguanta com puguis” que s’allarga fins a les 7 del matí, hora en que comencen les matinades amb el canó. Els dies 4 i 5 són els plats fots de la festa, amb orquestra i ...
POBOLEDA VINS Els cellers del municipi organitzen una jornada de degustació de vins que té lloc el dissabte Sant. ANADA A L'ERMITA DE MARIA ASSUMPTA Amb motiu de la Mare de Déu d'Agost, el dia 16 d'agost, es fa una missa, seguida d'un berenar, a l'Ermita de Maria Assumpta.
Subscriure a