TORNA “POBOLEDA VINS”, EL DISSABTE 31 MARÇ 2018 AL LOCAL SOCIAL DE POBOLEDA

print pdf
23/03/2018

TORNA “POBOLEDA VINS”, EL DISSABTE 31 MARÇ 2018 AL LOCAL SOCIAL DE POBOLEDA


Els cellers de Poboleda mantenen la popular mostra de vins.

La 9ª edició de “Poboleda Vins” es portarà a terme aquest dissabte, 31de març, a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h al Local Social “La Closa” de Poboleda. Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport de l'Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, mantenen novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

Els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a “Poboleda Vins 2018” són els següents: Celler Burgos Porta, Celler Crivellé i Valls, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mussons Vins, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba, Celler Totó Marqués, Celler Unió Vins.

Aquesta és la mostra i degustació de vins dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat elaborats a Poboleda. La resta de cites es poden trobar també a la Guia d’Activitats 2017, editada pel Consell Regulador, que es pot consultar al web www.doqpriorat.org.

Per a més informació podeu consultar la pàgina de facebook de Poboleda Vins.