Subvenció per al foment de l'ocupació local 2023

16/01/2024

Subvenció per al foment de l'ocupació local 2023

L'Ajuntament de Poboleda rep una subvenció de la Diputació de Tarragona per al foment de l'ocupació Local 2023.

La Diputació de Tarragona, a través de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria i en línia amb el Pla de Mandat 2020-2023 de la corporació, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS),  impulsa una economia territorial basada en el coneixement que afavoreixi el desenvolupament social i econòmic, equilibrat i sostenible del territori, amb l’objectiu, entre altres, d’evitar el seu despoblament. Alhora, promou la recerca del bé comú i la creació de valor social, vetllant per una distribució territorial diversa que sigui igualitària, rural, urbana, agrícola, industrial, turística i cultural.

Una de les mesures de la Diputació ha estat la convocatòria de subvencions per al foment de l'ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedes, amb l'objectiu de promoure la creació d'ocupació de 184 municipis i les 6 entitats municipals descentralitzades del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès mitjançant la contractació de persones desocupades per la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Aquesta convocatòria està destinada a finançar les despeses derivades de la contractacio temporal de persones aturades i inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades al Servei d'Ocupació de Catalunya.

L'Ajuntament de Poboleda ha rebut per la contractació d'un peó de manteniment 9.224,07 euros de subvenció.

Aquest contracte de treball està subvencionat per la Diputació de Tarragona en el marc de la convocatòria de Foment de l'Ocupació local 2023.