Pla de Joventut de Zona (PJZ).

21/06/2022

Pla de Joventut de Zona (PJZ).

L’Ajuntament de Poboleda aprova la seva adhesió al Pla de Joventut de Zona (PJZ).
 
Fa mesos que els municipis de Cornudella de Montsant, Ulldemolins, Poboleda i la Morera de Montsant treballem conjuntament per traçar les polítiques de joventut a dur a terme durant els propers 4 anys.
L’existència de la ZER Montsant-Serra de Prades i de l’Institut-Escola Corbatera, com aglutinadors dels joves fins als 16 anys, suposa un nexe important entre el jovent d’aquests quatre municipis i determina els seus lligams i relacions en la seva etapa adulta. D’aquí la voluntat de crear un pla conjunt que respongui a la realitat del territori per millorar les condicions i oportunitats de les persones joves.
El Pla de Joventut de Zona (PJZ) suposa l’inici de la col·laboració municipal en aquest àmbit per compartir objectius i recursos i suposarà que els més de 200 joves dels pobles de la zona nord del Priorat es beneficiïn de les accions programades.
La definició del PJZ ha comptat amb la participació de les regidories de joventut i de les associacions de joves dels quatre pobles. I tot s’ha fet de la mà dels serveis de Joventut del Consell Comarcal.
Aviat compartirem més informació sobre el seu contingut i sobre la presentació que s’està preparant per conèixer les seves propostes. També us convidem a seguir el perfil d’Instagram @montsantjove per estar al dia del desenvolupament del PJZ.