La Consellera de Presidència Laura Vilagrà i el senador Josep Rufà, visiten Poboleda.

26/07/2022

La Consellera de Presidència Laura Vilagrà i el senador Josep Rufà, visiten Poboleda.

El dissabte dia 23 de juliol, Laura Vilagrà Pons, Consellera de Presidència, aprofitant un viatge pel Priorat, va fer una aturada a Poboleda per veure les obres de la Pl. Del Portal i tram del C Carme, finançades pel PUOSC.

Aquestes obres han tingut un cost de 381.308,81 euros i han rebut una subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya d’un import 339.915,6 euros.

La Consellera de presidència Laura Vilagrà, en el seu itinerari per Poboleda, primer va arribar a l’Ajuntament on va signar el llibre d’honor i va fer una breu reunió de treball amb l’equip de Govern per conèixer els reptes, els projectes de futur i escoltar les principals preocupacions del municipi, entre altres, la problemàtica de l’aigua.

Tot seguit va fer un passeig per la Pl. Del Portal i Carrer del Carme, on va poder constatar la millora considerable que ha suposat per Poboleda aquesta inversió.

La Consellera Laura Vilagrà també va visitar Ulldemolins, La Morera de Montsant i Escaladei, i els alcaldes i representants polítics Prioratins la van acompanyar fins al Pantà de Siurana perquè pogués veure de primera mà la problemàtica de l’aigua.

L’Ajuntament de Poboleda, el dilluns 25 de juliol també va rebre la visita del senador Josep Rufà. Aquest va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i es va reunir més de dues hores amb l’alcalde per tractar de les diverses problemàtiques i projectes de futur i aquest li va estendre la mà per tal de poder tenir finançament des de Madrid.